aboutus
Γραμμή Παραγωγής

G&L φωτισμός που καθιερώνεται το 2010, τοποθετημένος στο εντατικό κέντρο παραγωγής φωτισμού ραδιοφωνικής μετάδοσης των οδηγήσεων της Κίνας: Henan.
Είμαστε κύριος κατασκευαστής των προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων για τη μαγνητοσκόπηση, την τηλεοπτική αναμετάδοση, την παραγωγή στούντιο, Videography, φωτογραφία και είμαστε ειδικευμένοι στη energy-efficient έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή, το μάρκετινγκ και τις υπηρεσίες προϊόντων φωτισμού για πολλά χρόνια. Με τα έτη προσπαθειών στην Ε&Α και την καινοτομία, παραγάγαμε επιτυχώς τα φω'τα Fresnel των υψηλών οδηγήσεων παραγωγής, τα φω'τα Fresnel των φορητών οδηγήσεων με τα πιάτα μπαταριών, το διαστημικό φως των πραγματικών 800W οδηγήσεων υψηλής δύναμης, τα μαλακά φω'τα επιτροπής των οδηγήσεων, τα φω'τα επιτροπής των συμπαγών οδηγήσεων και τις ελαφριές εξαρτήσεις κ.λπ. των φορητών οδηγήσεων.

Η αποστολή μας:

Σε αυτόν τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, ο φωτισμός G&L καθορίζει μέχρι τον Μάρτιο περαιτέρω στην επαγγελματική αγορά μαγνητοσκόπησης και ραδιοφωνικής αναμετάδοσης με περισσότερη υψηλότερη ελαφριά παραγωγή, υψηλές TLCI/CRI και την τεχνολογία φωτισμού των σιωπηλών energy-efficient οδηγήσεων για την πραγματοποίηση των προτύπων της απαίτησης φωτισμού στούντιο και ταινιών.

Τα πλεονεκτήματά μας:

- Οικονομικώς αποδοτική παραγωγή & πολύ καλά καταρτισμένοι τεχνικοί & ακριβές ποιοτικό σύστημα για να εξασφαλίσει την ποιότητά μας.

- Η γρήγορη υπηρεσία παράδοσής μας.

- Η γνώση και η εμπειρία μας ταινίας των επαγγελματικών οδηγήσεων και φωτισμού ραδιοφωνικής μετάδοσης είναι όλο το πλεονέκτημά σας. Έχουμε κάνει την υπηρεσία ODM cOem για μερικούς από τους πελάτες μας στη διεθνή αγορά.

- Το προϊόν φω'των των όλων οδηγήσεών μας είναι CE και Rohn πιστοποιημένα

Με τις επαγγελματικά τεχνολογίες, την πείρα παραγωγής και το πνεύμα καινοτομίας μας, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να συνεργαστούμε με περισσότερους συνεργάτες cOem και για να φέρουμε περισσότερα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης ενέργειας και αποδοτικότητας του φωτός των οδηγήσεων στον κόσμο μας.

Zhengzhou Generalink Lighting Equipment Co., Ltd.

OEM / ODM

ΓΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉΣ Ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ OEM/ODM ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗΣ & ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΆΔΟΣΗΣ

ODM: Με την πεπειραμένη και αφιερωμένη ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής, G&L είναι σε θέση τα φω'τα των οδηγήσεων σύμφωνα με το αίτημά σας. Οι μηχανικές υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε μια βάση κανένας-δαπανών σε καθεμία που απαιτεί την πείρα στο σχέδιο προϊόντων, τη δοκιμή, και τη διαμόρφωση πρωτοτύπου που είναι όλες αρχικά στοιχεία στην υπηρεσία ODM μας.

Θα ακολουθήσουμε συνεχώς την καινοτομία στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή και μάρκετινγκ των συστημάτων φωτισμού των ποιοτικών οδηγήσεων για Videography, την παραγωγή στούντιο, τη ραδιοφωνική μετάδοση TV και την ταινία.

COem: Εάν ενδιαφέρεστε για μερικά από τα φω'τα ταινιών και στούντιο των οδηγήσεών μας και θέλετε να τους προαγάγετε τοπικά με το εμπορικό σήμα σας, αυτό θα είναι πολύ εύκολο για μας επειδή παρέχουμε αυτήν την περίοδο την υπηρεσία cOem για τις επιχειρήσεις από τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Κατωτέρω είναι οι συμβατικές διαδικασίες ενός προγράμματος OEM/ODM:

1. Μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την απαίτησή σας προϊόντων OEM/ODM.

(Εάν ο ODM, αυτό συστήνεται ότι θέτουμε τις λεπτομέρειες του ODM μέσω της συνεδρίασης και επιβεβαιωμένος και από τα δύο κόμματα)

2. Μας στείλετε τα αρχεία σχεδίου ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ σας.

3. Θα σας αναφέρουμε οι τιμές προϊόντων και οι δαπάνες πιάτων εκτύπωσης.

4. Μας στείλετε μια εντολή αγοράς, κατόπιν θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε τα προϊόντα για σας.

5. Θα μπορούσατε να αρχίσετε να προάγετε με το εμπορικό σήμα σας και θα σας παράσχουμε τεχνική υποστήριξη.

6. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν παρέχουμε OEM/ODM για μερικά ειδικά στοιχεία.

Ε & Α

G&L ενεργά αποκρίνεται στην τάση ανάπτυξης της εθνικής προστασίας διατήρησης της ενέργειας και του περιβάλλοντος και της ζήτησης στην αγορά. Σε βάθος τεχνικές έρευνα και ανάπτυξη στις βασικές τεχνολογίες όπως ο ευφυής έλεγχος προϊόντων, η ολοκλήρωση συστημάτων, η ενέργεια - αποταμίευση και η μείωση κατανάλωσης. Υπό τον όρο ότι τεχνική υποστήριξη για τις απαιτήσεις λειτουργίας προϊόντων να συναντηθεί ο φωτισμός ταινιών και στούντιο, και πραγματοποιημένος τη βαθμιαίες βελτιστοποίηση και την αναβάθμιση της βιομηχανικής δομής.

Το κέντρο Ε&Α μας εστιάζει στα σημαντικά ταλέντα στην ηλεκτρονική, την οπτική, τη δομή, το σχέδιο τέχνης, τη δοκιμή, τα προγράμματα, και τις τέχνες από την άποψη της προ-έρευνας τεχνολογίας, της ανάπτυξης προϊόντος, και της πραγματοποίησης απαίτησης πελατών. Οι μηχανικοί έχουν την πλούσια εμπειρία στη βιομηχανία, και έχουν διαμορφώσει ένα επιστημονικό σύστημα λειτουργίας Ε&Α στη διαχείριση Ε&Α, που διαμορφώνει μια αποδοτική διοικητική πλατφόρμα λειτουργίας.

Στοιχεία επικοινωνίας